Incendiu puternic la o hală a Uzinei Dacia Mioveni

Un incendiu s-a produs, duminică, la o hală de depozitare a echipamentelor şi materialelor pentru testare a Uzinei Dacia de la Mioveni. Flăcările au fost stinse de pompieri după aproximativ o jumătate de oră.

RomaniaTV.net
05 feb. 2012, 12:01
Incendiu puternic la o hală a Uzinei Dacia Mioveni

Incendiul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului au sosit trei autospeciale ale Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al unităţii şi două autospeciale cu apă şi spumă ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

„Spre locul incendiului au plecat cinci autospeciale de la Detaşamentul Mioveni, iar în acest moment incendiul a fost lichidat, nu mai sunt flăcări, dar este mult fum şi pompierii acţionează în continuare pentru îndepărtarea ultimelor focare de foc”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, locotenentul Mădălina Epure.

Din primele date rezultă că incendiul a izbucnit la o hală de depozitare a echipamentelor şi materialelor pentru testare, iar în urma acestuia au fost avariate parţial două autoturisme utilizate la teste şi au ars cablaje, cauciucuri şi deşeuri de plastic.

Incendiul a fost stins după aproximativ o jumătate de oră, urmând să fie stabilite cauzele incendiului şi valoarea pagubelor.