Incendiu puternic la Turnul de Radio şi Televiziune din Moscova VIDEO

Incendiul izbucnit marţi seara la Turnul Radio-Televiziunii ruse Televiziune 'Ostankino' a fost stins şi nu s-au înregistrat răniţi, transmite ITAR-TASS, citând un reprezentant al Ministerului pentru situaţii de urgenţă, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
30 iul. 2013, 19:18
Incendiu puternic la Turnul de Radio şi Televiziune din Moscova VIDEO

Conform centrului de presă al Turnului, care a confirmat informaţia, în timpul incidentului a fost suspendată emisia televiziunii publice, dar între timp, canalul şi-a reluat transmisia.

În momentul izbucnirii incendiului, din clădire au fost evacuaţi peste o mie de oameni, care au revenit la locul de muncă după stingerea focului.
    
Un incendiu a mai izbucnit la Ostankino la 22 iunie, când nu a fost necesară evacuarea oamenilor. Însă cel mai mare incendiu înregistrat aici a fost în anul 2000, când trei etaje ale turnului au ars complet şi trei persoane au murit, aminteşte ITAR-TASS.

Turnul Ostankino a fost construit în anii 1963-1967. Înălţimea turnului cu tot cu catarg este de 540 de metri. Turnul are două spaţii de observare – unul închis cu sticlă, la înălţimea de 337 de metri, şi unul deschis, la 340 de metri deasupra solului.