Incendiu puternic la un bloc din centrul Capitalei VIDEO

Flăcările au izbucnit după ce conducta de gaze de pe scara blocului s-a spart şi a luat foc. Zece persoane au fost duse la spital după s-au intoxicat cu fum şi au suferit atacuri de panică. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au stins incendiul după mai bine de o oră.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 05:50
Incendiu puternic la un bloc din centrul Capitalei VIDEO

Incendiul s-a produs în apropiere de Piaţa Victoriei. Oamenii au fost imediat evacuaţi din clădire, dar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum. „Dezastru a fost coşmarul vieţii mele. Copilul a coborât cu pompierii”, a spus una din femeile ce locuiesc în bloc.

„Era foarte mult fum. Iniţial m-am speriat foarte rău. M-am dus în dormitor şi am strigat a luat foc casa şi când am deschis uşa de pe hol tot fumul a intrat în casă. Tot blocul ardea, nu ştiu exact unde”, a relatat o altă locatară a blocului.

Au fost evacuate din apartamente de pe scara 10 persoane care au fost predate doctorilor şi paramedicilor de la SMURD pentru a fi evaluaţi. În incendiu au ars şi uşile de la mai multe apartamente.

„Pe parcursul intervenţiei la faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă şi spumă, 4 autoscări şi 7 ambulanţe”, a informat căpitanul de pompieri Radu Vanca.

Un alt incendiu a avut loc noaptea trecută şi la Suceava. O femeie din localitatea Corlăţeni şi-a pierdut viaţa după ce casa în care locuia a ars în întregime. Pompierii spun că incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă.