INCENDIU PUTERNIC la un bloc în Timişoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Alarma de incendiu a fost dată în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc din Timişoara. Pompierii au fost trimiși în zonă, după ce un incendiu a izbucnit la etajul al treilea al imobilului. Zeci de persoane au fost evacuate.

13 oct. 2016, 09:23
INCENDIU PUTERNIC la un bloc în Timişoara. Zeci de persoane au fost evacuate

Alarma s-a dat în jurul orei 1.00 noaptea. Pompierii au fost trimiși să intervină la blocul din Calea Buziașului din Timișoara. Imobilul s-a umplut de fum, iar în momentul în care au ajuns salvatorii incendiul se manifesta la etajul al treilea. În zonă au fost trimise două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, un ofițer și 13 subofițeri, scrie tion.ro.

„La sosirea echipajelor la locul intervenției s-au găsit două canapele depozitate pe holul blocului, la etajul 3, care au ars, de la acestea fiind afectate și cablurile electrice și contoarele de gaz aflate în apropierea focarului. În urma incendiului a rezultat foarte mult fum, o persoană suferind o intoxicație ușoară cu fum, dar care a refuzat transportul la spital. Au fost evacuați 28 de adulți și 3 copii. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în spații neamenajate, incendiul izbucnind, cel mai probabil, de la o țigară aprinsă, în zonă fiind găsite mai multe resturi de țigări. Pe această cale, reamintim faptul că fumatul în spațiile publice neamenajate în acest scop este interzis, fiind sancționat de legislația în vigoare, iar în urma incendiilor de acest fel pot rezulta pagube materiale importante și chiar pierderi de vieți omenești”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Citeşte şi Incendiu de proporţii la o secţie din Parcul industrial Ghimbav. 30 de persoane au fost evacuate