Incendiu puternic la un centru de butelii din Argeş. Un bărbat a murit carbonizat

O persoană a fost găsită carbonizată în incinta centrului de distribuţie a buteliilor din Câmpulung Muscel unde luni dimineaţă a izbucnit un incendiu puternic, pompierii afirmând că este vorba despre un bărbat care a încercat să îl ajute pe proprietarul centrului să evacueze buteliile.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 07:54
Incendiu puternic la un centru de butelii din Argeş. Un bărbat a murit carbonizat

Bărbatul a fost găsit decedat, carbonizat. A fost găsit de pompieri lângă o combină frigorifică. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a încercat să-l ajute pe gestionarul punctului de distribuţie să evacueze buteliile, dar la un moment dat a rămas blocat înăuntru„, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, Mădălina Epure.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a decedat bărbatul, primele date arătând că ar putea fi vorba despre o intoxicaţie cu fum care nu i-ar mai fi permis acestuia să părăsească în timp util imobilul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, la faţa locului au ajuns trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de pompieri militari Câmpulung Muscel, iar reprezentanţii Electrica au oprit alimentarea cu energie electrică a imobilului.

La momentul izbucnirii incendiului în incinta centrului, care funcţionează într-o casă cu o suprafaţă de aproximativ 140 de metri pătraţi, se aflau 20 de butelii.

Este o casă cu o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, unde funcţionează un punct de distribuţie a buteliilor. Incendiul a fost puternic şi s-a manifestat cu flăcări mari. Cei de la Electrica au oprit alimentarea cu energie electrică în acest imobil, iar noi am trimis acolo trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Incendiul a fost stins, după o oră şi jumătate de intervenţie a pompierilor.