Incendiu puternic la un depozit din localitatea Glina, Șoseaua Libertății. A fost emis mesaj RoAlert

Un incendiu puternic s-a produs la un depozit în localitatea Glina, Șoseaua Libertății.

18 aug. 2023, 20:36
Incendiu puternic la un depozit din localitatea Glina, Șoseaua Libertății. A fost emis mesaj RoAlert

Incendiu la un depozit din Glina. Potrivit ISUBIF, nu sunt victime, iar incendiul s-a produs la o hală de pe Şoseaua Libertăţii din localitatea Glina, fiind cuprinse de flăcări mase plastice şi carton din interiorul imobilului.

Citește și Ea este Alexandra, gravida de 25 de ani care a murit într-un spital din Botoșani. „Criminalilor, o să răspundeți pentru nepăsarea voastră”

În zonă au fost degajări mari de fum, neexistând pericol de propagare a focului.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit în localitatea Glina, Șoseaua Libertății. Ard mase plastice și carton în interiorul halei, cu degajări mari de fum, fără pericol de propagare”, a transmis ISU.

„Au fost afectate și două autocamioane aflate în imediata apropiere a halei. Nu sunt victime. Depozitul are o suprafață de 500 metri pătrați. Incendiul este localizat. Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea și informarea populației a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert”, a mai transmis ISU.

Citește și Salariile infime pe care le câștigă jandarmii în România

Incendiu violent la Hotel Mureş din Băile Felix, a fost activat planul roşu. Turiştii s-au autoevacuat pe geam

Flăcările au cuprins două camere de cazare aflate la etajul doi al hotelului. În minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, gradul de ocupare în Băile Felix a fost de 100%.

ISU Bihor a anunțat că incendiul a pornit dintr-o cameră de depozitare. ”După evaluările medicale sunt 14 victime: 6 intoxicate cu fum (din ele 2 au fost transportate la spital), 2 victime cu tensiune şi 6 victime cu atac de panică”, a transmis ISU Bihor.

”7 victime, din care 4 cu atac de panică şi 3 intoxicaţi cu fum. A fost activată grupa operativă ceea ce presupune suplimentarea forţelor de intervenţie”, a mai transmis ISU Bihor.