Incendiu violent în Capitală! Trei case și două autoturisme au fost distruse de flăcări

Un incendiu s-a produs pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Trei case au ars, dintre care una în totalitate și două parțial. De asemenea, și două autoturisme au fost distruse.

27 ian. 2021, 08:26
Incendiu violent în Capitală! Trei case și două autoturisme au fost distruse de flăcări

Incendiu violent în Capitală! Pompierii au ajuns imediat la fața locului, iar focul nu a fost extins la mai multe locuințe. Cu toate acestea, trei case au fost distruse, însă niciun locator nu a suferit răni grave. 12 persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă niciuna nu a fost transportată la spital.

Citește și: Povestea emoţionantă a unui băiat care a fost aruncat în orfelinatul groazei. A supravieţuit vieţii dure şi a devenit director de şcoală: „Mamei îi pare rău că nu m-a avortat”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, s-a asigurat că nicio persoană a cărei locuință a fost distrusă de flăcări nu își va petrece noaptea în frig și ninsoare, Edilul le-a oferit posibilitatea de a se caza la un hotel din apropiere.

„Orice persoană care a fost astăzi afectată în special, văd acolo o mansarda, oamenii nu mai pot locui acolo, luați, cazați, n-avem loc în centru, îi ducem direct la hotel. Îi ducem la hotel, nu rămân oamenii chiar dacă vecinii sunt solidari și vor, este de datoria noastră. Nu, nu de aici plecați.. în cazul in care refuza, îi luați și îi duceți dumneavoastră și îi cazați”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Incendiu violent în Capitală! În urma verificărilor, se pare că hidrantul aflat în apropierea locuinței de unde a izbucnit incendiul nu funcționa. Mai mult, s-a început și o anchetă pentru ca persoanele afectate să primească ajutor.

Incendiu de proporţii într-un imobil din Capitală

Un incendiu de proporţii a avut loc, sâmbătă după-amiază, la parterul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei. Se pare că flăcările au izbucnit pe strada Şaradei. Din păcate, victime au fost doi copii, de 5 și 7 ani, care au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Doi copii, de 5 și 7 ani, au fost duși sâmbătă la Spitalul Grigore Alexandrescu, după ce au inhalat fum în timpul unui incendiu produs în sectorul 1 al Capitalei. Incendiul s-a produs într-o cameră situată la parterul locuințe aflate pe strada Șaradei.

Pompierii au intervenit de urgenţă la faţa locului, unde doi minori au fost găsiţi conștienți, dar care au fost expuși la fum, fiind evacuați din clădire de ceilalți locatari. Copiii au fost transportați la spitalul Grigore Alexandrescu pentru mai fi investigaţi.

De asemenea, o femeie de 70 ani a inhalat monoxid de carbon.