Incendiu violent în Caraş-Severin. Două persoane au fost transportate la spital

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, la o locuinţă din localitatea Mehadica, judeţul Caraş-Severin. În urma incendiului două persoane au fost transportate la spital, una având arsuri de gradul al doilea la mâini şi picioare, iar cealaltă suferind un atac de panică.

28 oct. 2016, 11:49
Incendiu violent în Caraş-Severin. Două persoane au fost transportate la spital

Un puternic incendiu a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 5.00, la o casă şi câteva anexe ale acesteia, în localitatea Mehadica, potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semanic” al judeţului Caraş-Severin.

Pentru a stinge incendiul, au intervenit 17 pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Caraşnsebeş şi de la Punctul de lucru Băile Herculane.

„Incendiul se manifesta violent, cu flacără, s-a extins la anexele caselor vecine şi a cuprins o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi. Pompierii militari împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băile Herculane au localizat şi lichidat incendiul înainte de a se extinde şi la casele din apropiere şi au salvat bunuri materiale şi mai multe animale”, se arată în comunicat.

În urma incendiului, două persoane au fost transportate la spital cu ambulanţe, una suferind arsuri de gradul al doilea la mâini şi la picioare, iar cealaltă un atac de panică.

Pompierii, împreună cu poliţiştii şi cu lucrători de la Enel, au deschis o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Citeşte şi Incendiu în zona Casei de Cultură din Constanţa, un om al străzii a fost încătuşat