Incendiu violent în Constanţa. Un pompier a fost rănit în lupta cu flăcările. Se degajă FUM TOXIC

Un incendiu violent a izbucnit, duminică dimineaţă în Constanţa. O hală a unei fabrici de materiale de construcţii a luat foc, iar nori mari de fum pot fi văzuţi de la mai mulţi kilometri. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului.

RomaniaTV.net
24 mai 2020, 07:42

UPDATE: Un pompier a fost transportat la spital, după ce a fost rănit în timpul ce stingea incendiul izbucnit la hala din Constanţa. Vâlvătaia a pornit din cauza unei maşini care a luat foc, iar apoi flăcările s-au extins la clădire.

Un mesaj RO-ALERT a fost emis, iar oamenii din Constanţa au fost sfătuiţi să stea în casă şi să închidă ferestrele din cauza fumului toxic.

„Incendiu de proporții la halele COMCM. Se degajă fum toxic: stați în case și închideți ferestrele!”, este mesajul primit de constănţeni. 

Incendiul a izbucnit pe varianta municipiului Constanţa. Din primele informaţii, focul a izbucnit la halele de construcţii din curtea COMCM, scrie Ziua de Constanţa

Potrivit ISU Dobrogea, la fața locului acționează trei autospeciale de stingere a incendiilor și autoscara din cadrul detașamentului Fripis.

Noi decese provocate de coronavirus în România. Bilanţul a ajuns la 1.179 de morţi