Incendiu violent în municipiul Buzău. Zeci de oameni panicaţi, două case mistuite de flăcări VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc marţi noaptea într-un cartier din Buzău, două case fiind distruse de flăcările înalte de câţiva metri. Din fericire, proprietarii au reuşit să iasă afară la timp şi au sunat la 112. Pompierii au intervenit de urgenţă, însă nu au mai reuşit să salveze nimic.

11 iun. 2014, 05:58
Incendiu violent în municipiul Buzău. Zeci de oameni panicaţi, două case mistuite de flăcări VIDEO

Panică în miez de noapte în cartierul Crâng din municipiul Buzău în urma unui incendiu violent care s-a propagat la două case de pe strada Traian Vuia. Speriați de flăcările imense oamenii au ieșit pe străzi și apoi au sunat la pompieri. Deși au intervenit cu două autospeciale,angajații ISU nu au mai putut salva mare lucru din cele două imobile mistuite de foc.

Citeşte şi Biserică în flăcări, în Galaţi. Acoperişul a ars ca o torţă VIDEO

Potrivit stiridebuzau.ro, incendiul s-a produs chiar la miezul nopții la mansarda unui imobil, pompierii buzieni folosind cinci autospeciale cu apă și spumă pentru ca focul să nu se extindă și la alte case. Spre disperarea proprietarilor care abia au reușit să se salveze din calea flăcărilor și a fumului extrem de dens, focul s-a propagat rapid și la o casă vecină, acoperișul acesteia arzând și el ca o torță.

Mai bine de două ore s-au luptat pompierii cu flăcările alimentate de un morman de cauciucuri și o stivă de cherestea. Anchetatorii presupun că incendiul produs azi noapte ar fi fost generat de un scurt circuit la o instalație electrică.

Citeşte şi Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un parc din Buzău