Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă

Pompierii intervin, vineri seară, pentru stingerea unui incendiu violent care se manifestă la o fabrică de mobilă din Reghin, judeţul Mureş. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă la altele.

30 apr. 2021, 22:45
Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă

Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin. „Incendiu hală la fabrica de mobilă în municipiul Reghin, str. Apalinei. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reghin şi din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu Mures”, a transmis, vineri seară, ISU Mures.

Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin

Sursa citată a precizat că incendiul se manifestă violent, pe o suprafaţă de mai mare de 1.000 mp, la mai multe hale de depozitare cu posibilitate de propagare la halele învecinate.

Incendiu la biserică în Vinerea Mare. Un lăcaş de cult din Vrancea a fost făcut scrum VIDEO

Deocamdată nu există informaţii că ar exista victime.

Incendiu violent la un centru de colectare a PET-urilor. A fost emis mesaj RO-ALERT

Incendiu la shaormeria Dristor din Bucureşti. Două blocuri au fost evacuate FOTO şi VIDEO

Incendiu puternic acum doua zile la o shaormerie din centrul Capitalei. A fost afectată o suprafață de 400 de metri pătrați, atât la interior cât și la exteriorul restaurantului. La momentul izbucnirii focului, mai multi angajati se aflau in interior iar doua persoane au fost intoxicate cu fum. Zeci de persoane au fost evacuate din blocurile din apropiere din cauza flacarilor uriase si a cantitatii mari de fum.