Incendiu violent la o gospodărie din Cluj. Zeci de păsări au ars de vii VIDEO

O anexă a unei case din judeţul Cluj s-a făcut scrum, joi noapze. Zeci de păsări au murit arse de vii în flăcările uriaşe. Totul a luat foc de la afumătoarea lăsată aprinsă peste noapte de proprietarul care prepara slănină.

08 mai 2015, 05:08
Incendiu violent la o gospodărie din Cluj. Zeci de păsări au ars de vii VIDEO

Flăcările de câţiva metri înălţime şi fumul gros în miezul nopţii l-au alertat pe proprietarul cabanei, din localitatea Nicula, judeţul Cluj, potrivit dejeanul.ro. Omul a ieşit într-un suflet în curte, dar nu a mai putut face nimic. Toată magazia a fost cuprinsă de flăcări.

Bărbatul a lăsat peste noapte slănina la afumat, fără să supravegheze focul. Grăsimea a curs peste jarul fierbinte, iar afumătoarea a fost cuprinsă de flăcări. În cateva minute, totul din jurul ei s-a aprins. „S-a intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru lichidarea incendiului. Acesta se manifesta cu violenţă la magaziile proprietarului„, a declarat un pompier.

Proprietarul a reuşit în ultimul moment să salveze doi porci. Zeci de păsări din bătătură însă au ars de vii, iar câteva sute de kilograme de furaje s-au făcut scrum.

Citeşte şi: INCENDIU DEVASTATOR în Argeş. Un bătrân a rămas fără agoniseala de o viaţă VIDEO