Incendiu violent la o şcoală din România. Elevii şi profesorii au ieşit panicaţi de la ore VIDEO

34 de copii, patru cadre didactice și două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar s-au evacuat în momentul observării incendiului.

17 feb. 2023, 13:47
Incendiu violent la o şcoală din România. Elevii şi profesorii au ieşit panicaţi de la ore VIDEO

UPDATE: Incendiu puternic la o școală din comuna Sârbii Măgura. Un cadru didactic a suferit un atac de panică, iar elevii au fost preluați de părinți, în siguranță
Echipaje de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, acționează în comuna Sârbii Măgura, sat Braniște, la un incendiu izbucnit la școala din localitate. O persoană cu atac de panică, cadru didactic, a fost asistată la fața locului și a refuzat transportul la spital.
Incendiul se manifestă la acoperiș, pe aproximativ 300 de metri pătrați. 34 de copii, patru cadre didactice și două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar au ieșit din clădire când au observat incendiul.

„La fața locului acționează trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, locotenentul Alin Băsășteanu.

Incendiu uriaș la un spital din Cluj-Napoca. A fost activat planul roșu de intervenție. Zeci de pacienți evacuați

„De asemenea, în sprijinul pompierilor intervin și SVSU Sârbii Măgura și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Intervenția este în desfășurare”, informează ISU Olt.

Un cadru didactic a suferit atac de panică, a fost asistată la fața locului și a refuzat transportul la spital. Copiii au fost preluați de părinți, în siguranță.

Citește și Incendiu de proporții în Piața Centrală a municipiului Buzău, la numai câțiva metri de un colegiu. A fost emis mesaj RO-ALERT