Incendiu violent la Şcoala Generală din localitatea Nucşoara, judeţul Argeş

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la Şcoala Generală din localitatea argeşeană Nucşoara, focul manifestându-se la acoperişul clădirii. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor militari şi Serviciului de voluntari din zonă.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 19:28
Incendiu violent la Şcoala Generală din localitatea Nucşoara, judeţul Argeş

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, în clădirea care a luat foc nu erau elevi sau alte persoane în momentul izbucnirii incendiului şi nu există victime, potrivit Mediafax.

Incendiul se manifestă la acoperişul Şcolii Generale din Nucşoara pe o suprafaţă de 170 de metri pătraţi, este un acoperiş din lemn, acoperit cu tablă, iar la faţa locului acţionează două echipaje ale pompierilor militari de la Detaşamentul Curtea de Argeş şi un echipaj de la Serviciul Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă din Domneşti„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, lt. Mădălina Epure.

Potrivit sursei citate, la ora actuală incendiul a fost localizat, fiind oprită extinderea focului

Evenimentul nu s-a soldat cu victime, în clădire nefiind elevi în momentul izbucnirii focului, aceştia fiind în vacanţă„, a mai declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.

Pompierii acţionează pentru stingerea focului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind, la o primă evaluare a pompierilor militari, o defecţiune la centrala termică a clădirii.