Incendiu violent la Timişoara, fumul gros se vede de la kilometri distanţă FOTO şi VIDEO

Echipaje ale ISU Timiş acţionează pentru stingerea unui incendiu care se manifestă, sâmbătă, pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi de deşeuri materiale plastice, în comuna Becicherecu Mic.

25 iun. 2022, 15:44

Un incendiu a izbucnit sâmbătă lângă Timişoara într-o zonă unde se aflau deşeuri de materiale plastice. Fumul gros poate fi observat de la kilometri depărtare. A fost sesizată Garda de Mediu.

Staţiunile din România, terorizate de Ro Alert. Motivul pentru care oamenii primesc notificări zilnic: „Primim și de 2-3 ori pe zi”

Incendiul se manifestă în localitatea Becicherecu Mic de lângă Timişoara. „Am fost anunţaţi despre producerea unui incendiu de deşeuri materiale plastice, în comuna Becicherecu Mic. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă 2 ofiţeri şi 15 subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de lucru şi salvare de la înălţime, un container de stingere cu o capacitate de 7000 l apă şi un echipaj SMURD”, transmite ISU Timiş.

Cod galben de vreme extremă. Unde lovesc furtunile în orele următoare. HARTĂ

De asemenea, au fost alertate Serviciile voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Becicherecu Mic şi Biled, dar şi Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă Biarena Sânandrei.

Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este de aproximativ 400 mp. A fost anunţată Garda de Mediu. După ce focul va fi stins, pompierii vor stabili cauza producerii incendiului.