Incendiu violent la un service auto din Piteşti. Două persoane au primit îngrijiri medicale

Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un service auto din Piteşti, existând pericolul ca flăcările să cuprindă maşinile aflate la reparaţii, iar două persoane care i-au ajutat pe pompieri să stingă focul au avut nevoie de îngrijiri medicale.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 06:42
Incendiu violent la un service auto din Piteşti. Două persoane au primit îngrijiri medicale

Focul a izbucnit la o clădire anexă de pe strada Găveni, într-o zonă de la perifera oraşului Piteşti, şi s-a extins rapid la un service, pompierii militari, ajutaţi de localnici, reuşind să scoată din interior autovehiculele aflate la reparaţie.

„A existat pericolul extinderii focului şi la alte imobile situate foarte aproape de anexă şi de service, la numai un metru şi jumătate de acestea. Anexa a ars în totalitate, iar la service a ars izolaţia din panouri pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. A fost foc, dar mai ales fum dens, şi s-a intervenit cu trei autospeciale şi cu o ambulanţă SMURD al cărei echipaj a acordat îngrijiri medicale unei persoane care a suferit un atac de panică şi altei persoane cu o plagă tăiată la mână”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, Mădălina Epure.

Incendiul, izbucnit cel mai probabil de la un cablu electric defect, a fost stins în aproximativ 30 de minute.