Incendiu violent marţi seară. Fumul şi flăcările se văd de la 10 km VIDEO

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, la fața locului s-au deplasat 28 de pompieri, din cadrul Detașamentelor 1 și 2, cu șase autospeciale de stingere, o cisternă, o autoscară, dar și un echipaj SMURD.

06 sept. 2022, 21:25
Incendiu violent marţi seară. Fumul şi flăcările se văd de la 10 km VIDEO

UPDATE: Incendiul a fost lichidat iar pompierii acţionează pentru înlăturarea efectelor negative.

UPDATE incendiu Timiş: „La ora 20:11 am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o fabrică de depozitare a materialelor de producție mobilier.

Au fost alertate Detașamentul 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 29 pompieri cu 6 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 1 autoscară mecanică și un echipaj SMURD.

Incendiu puternic la o biserică din Maramureş. Altarul s-a făcut scrum FOTO
În sprijinul lor, intervin pompierii din cadrul Punctului de Lucru Pișchia și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgența Giarmata.

După efectuarea recunoașterii, s-a constatat faptul că incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 900 mp, la acoperiș și în interiorul halei.

Nu sunt victime. Misiunea este în dinamică”, transmit cei de la ISU Timiș.

Un incendiu a izbucnit, marţi seară, la un depozit de mobilă din localitatea Giarmata, lângă Timişoara. Fumul gros poate fi observat de la o distanţă de 10 kilometri.

Incendiu în centrul Capitalei. Zece mașini de pompieri intervin pentru stingerea flăcărilor

Potrivit pompierilor, focul a izbucnit, marţi seară, în jurul orei 20.00 la un depozit de mobilă din Giarmata. Aproximativ 30 de pompieri de la cele două detaşamente din Timişoara au ajuns la faţa locului pentru a stinge incendiul.

Flăcările au cuprins o suprafaţă însemnată din hală, iar fumul gros poate fi văzut de la o distanţă de 10 kilometri. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul.