Incendiu puternic la o biserică din Maramureş. Altarul s-a făcut scrum FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la o biserică din judeţul Maramureş. Altarul în care se făceau slujbe vara s-a făcut scurm.

17 aug. 2022, 14:16

Incendiu puternic la o biserică din Maramureş. Localnicii din Ieud au fost în alertă după ce altarul de vară al Bisericii Plopşor a fost cuprins de flăcări.

Incendiu puternic la o biserică din Maramureş. Focul a pornit de la o lumânare

Citeşte şi Incendiu într-un bloc din Iaşi. Zeci de persoane au fost evacuate

Pe lângă localnicii care s-au mobilizat imediat şi au venit să dea o mână de ajutor, pompierii militari din localitatea Bogdan Vodă au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor.

Din păcate, nu s-a putut salva absolut nimic din altar.

”Am avut mare noroc că nu a suflat vânt și flăcările nu au ajuns la biserica de lemn situată în imediata apropiere. Altarul exterior era folosit pe perioada verii” a spus un localnic, potrivit vasiledale.ro.

Potrivit primelor informaţii, incendiul ar fi fost provocat de o lumânare lăsată aprinsă. Pompierii militari urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a luat foc altarul de vară al bisericii.

Citeşte şi Momente de groază pentru un pompier care a fost să stingă un incendiu. Victimele erau rudele sale. Cei doi copii ai săi au murit