Încep lucrările de REABILITARE TERMICĂ la 1900 de apartamente din Capitală

Publicat: Vineri, 20 Mai 2016 11:42 // Actualizat: Vineri, 20 Mai 2016 11:42 // Sursa: romaniatv.net

Lucrările de REABILITARE TERMICĂ începute şi nefinalizate la un număr de 1.865 de apartamente din 35 de blocuri amplasate în Sectorul 2 al Capitalei vor fi reluate, în perioada următoare, potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) de administraţia locală, scrie b365.ro.

Lucrările de reabilitare termică la cele 1.865 de apartamente (35 de blocuri) din Sectorul 2 au fost sistate cu ceva timp în urmă din cauză că firmele constructoare au intrat în faliment sau insolvenţă, după cum au precizat pentru B365.ro oficialii administraţiei locale.

În aceste condiţii, Primăria Sectorului 2 trebuie să refacă expertizele tehnice care să evalueze lucrările executate până acum, precum şi calitatea lor şi să stabilească restul de executat. De asemenea, la unele blocuri, a fost refăcută licitaţia pe SEAP pentru desemnarea noilor constructori care să execute lucrările până la final.

Noul contract pe care doreşte acum administraţia locală să îl încheie prevede "finalizarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor care se va realiza după caz, prin lucrări de desfacere parţilaă şi refacere a izolaţiei termice a anvelopei, refacere a instalaţiilor sanitare şi termice, desfacere parţială şi refacere a hidroizolaţiei terasei. Lucrările se vor efectua cu respectarea cerinţelor din documentaţiile tehnice elaborate de proiectanţi de specialitate şi vizate de verificatori atestaţi MDRT (Ministerul Dezvoltării)", după cum se menţionează în invitaţia de cererea de oferte lansată de Primăria Sectorului 2.

Pentru finalizarea lucrărilor de REABILITARE TERMICĂ la cele 35 de imobile din Sectorul 2, administraţia locală este dispusă să plătească 16,8 milioane lei fără TVA (aprox. 3,7 milioane euro), conform anunţului de pe site-ul guvernamental de licitaţii publice. Firmele interesate să participe la licitaţie, pot depune oferte până la sfârşitul acestei luni, respectiv pe 31 mai 2016.

Cele mai multe lucrări de reabilitare termică urmează să fie efectuate la blocurile situate în cartierele Iancului, Pantelimon, Colentina şi Calea Moşilor.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
reabilitare termică reabilitare termică Bucureşti
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mai 12:11
...în Sectorul 2 al Capitalei vor fi reluate, în perioada următoare, potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Electronic de Citește mai departe… ...
20 mai 12:06
... Lucrările de REABILITARE TERMICĂ începute şi nefinalizate la un număr de 1.865 de...
20 mai 11:57
...Sectorul 2 al Capitalei vor fi reluate, în perioada următoare, potrivit unui anunţ publicat în Sistemul Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H