Încep negocierile cu Fondul Monetar Internaţional: ce teme majore se vor discuta

Publicat: Miercuri, 22 Ianuarie 2014 10:28 // Actualizat: Miercuri, 22 Ianuarie 2014 10:28 // Sursa: romaniatv.net

Astăzi încep negocierile dintre Guvern şi Fondul Monetar Internaţional (FMI). Experţii internaţionali vor discuta cu cei din Ministerul Finanţelor despre reducerea TVA la carne, despre reducerea contribuţiilor sociale (CAS), dar şi despre acciza la carburanţi, de 7 eurocenţi.

Foto: ghimpele.ro

Ca să acopere golul la buget, guvernul va cere FMI să amâne investiţii de 600 de milioane de lei. Aceste investiţii, programate pentru prima parte a anului, ar putea fi amânate pentru a doua jumătate, din cauza posibilei scăderi a încasărilor bugetare, rezultate de neaplicarea acestei accize de la 1 ianuarie.

Totuşi, înainte de a discuta cu FMI, trebuie să existe un acord în USL asupra acestor decizii. Din acest motiv, în această dimineaţă are loc o întâlnire de urgenţă a liderilor USL la Palatul Victoria. Pe lângă temele legate de negocierea Guvern – FMI, pe masa discuţiilor ar putea apărea şi raportul MCV pe justiţie, dar şi raportul privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni.


loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
acciya carburanţi euro FMI Guvern muntii apuseni negocieri reducerea CAS
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 ian 14:00
...TVA la carne, despre reducerea contribuţiilor sociale (CAS), dar şi despre acciza la carburanţi, de 7 eurocenţi. Citește mai departe…

...
22 ian 10:41
...MCV pe justiţie, dar şi raportul privind accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Source Article from http://www.romaniatv.net/incep-negocierile-cu-fondul-monetar-international-ce-teme-majore-se-vor-discuta_121803.htmlÎncep negocierile cu Fondul Monetar Internaţional: ce teme majore se...
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H