Începe al treilea război mondial! Profeţie cutremurătoare: „Ce ne este scris, aşa va fi!”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și tragedia din Apuseni, a făcut o profeție cutremurătoare.

10 ian. 2020, 17:20
Începe al treilea război mondial! Profeţie cutremurătoare: „Ce ne este scris, aşa va fi!”

Maria Ghiorghiu a lansat o nouă profeţie pe blog.

„Dragii mei, parcă am o sabie înfiptă în inimă și-n sufletul meu. Din păcate, se va ajunge și la această situație în care ne vor fi luați copiii și înrolați pentru carne de tun. Vom plânge, vom vărsa izvoare de lacrimi, dar ce ne este scris, așa va fi. Le vom duce pe toate, precum MÂNTUITORUL nostru drag și scump și-a dus a Sa Cruce, până L-au răstignit pe Cruce pentru că noi să ne mântuim”, a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, previziune cutremurătoare pentru 2020. Urmează un dezastru

Maria Ghiorghiu avea un serviciu, cu normă întreagă, de casieriţă la Loteria Română. Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.