Anchetă în cazul ÎNVĂŢĂTOAREI care le cerea bani părinţilor elevilor ei pentru CADOURI DE SĂRBĂTORI

Inspectoratul Şcolar al a demarat o anchetă în cazul învăţătoarei care cerea bani părinţilor pentru cadouri de Sărbători. Potrivit România TV, învăţătoarea nu va putea da explicaţii acum, pentru că este în vacanţă.

30 dec. 2013, 09:43
Anchetă în cazul ÎNVĂŢĂTOAREI care le cerea bani părinţilor elevilor ei pentru CADOURI DE SĂRBĂTORI

În cursul zilei de luni este programată prima şedinţă a Comisiei de Cercetare a Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, însă concluziile în acest caz al învăţătoarei şpăgare sunt aşteptate abia peste câteva săptămâni.

Potrivit România TV, reprezentanţii Inspectoratului nu au reuşit până acum să stea de vorbă cu învăţătoarea, pentru că aceasta este plecată din Bucureşti, aflându-se în vacanţă. Abia în data de 6 ianuarie se va întruni din nou Comisia, atunci când se va discuta şi cu respectivul cadru didactic.

Tot atunci, membrii Comisiei vor discuta cu părinţii şi copiii din şcoala respectivă. De altfel, pe data de 6 ianuarie se va întruni o comisie şi la Şcoala nr. 10 Maria Rosetti, din Bucureşti, unde s-a petrecut incidentul.

Citeşte şi TUPEU FĂRĂ LIMITE. O învăţătoare cere sute de lei de la părinţi pentru cadouri de Crăciun VIDEO

Anchetele au fost declanşate după ce în presă au apărut imagini cu învăţătoarea în timp ce le cerea părinţilor sume mari de bani pentru cadouri de Sărbători, darurile urmând să le fie oferite profesorilor, dar şi portarilor şi femeilor de serviciu. „Este în politica balcanică, românească, de sărbători să se ofere„, spunea învăţătoarea.

Întrebată de un părinte de ce trebuie să primească toţi cadouri, învăţătoarea le răspunde: „Pentru că sunt în comunitate, doamnă!„.