Începe Black Friday în America. Vezi de unde poţi cumpăra produse din Statele Unite şi cât costă taxele

Publicat: Joi, 24 Noiembrie 2016 09:51 // Actualizat: Joi, 24 Noiembrie 2016 09:51 // Sursa: romaniatv.net

Black Friday la americani va avea loc în data de 25 noiembrie, iar principalii retaileri desfăşoară şi campanii online, astfel încât oricine poate cumpăra produse din Statele Unite.

Black Friday. Milioane de oameni din întreaga lume dau năvălă în magazine pe 25 noiembrie încă de la primele ore ale dimineţii. Mulţi dintre ei stau la rând mai mult de 24 de ore, în corturi, pentru a fi siguri că vor putea să-şi cumpere produsul mult visat la un preţ foarte mic, cu ocazia reducerilor de "Black Friday".

Produsele electronice şi hainele au preţuri mult mai mici peste Ocean, iar dacă vrei să profiţi de Black Friday poţi face acest lucru mai ales dacă magazinele respective livrează şi în România.

Majoritatea magazinelor precum Amazon, Bestbuy sau Walmart din SUA sau Alibaba şi Aliexpress din China livrează produse în întreaga lume, inclusiv România. Costul livrării de pe Amazon, spre exemplu, poate fi văzut aici. Există de asemenea companii care te ajută să aduci produsele în ţară de la magazine care nu livrează în România. Unul dintre aceste servicii este e-zshipping.com

Black Friday. Potrivit capital.ro, tariful practicat pentru un colet de 2 kg este de 130 de lei.

"Taxele vamale vor fi plătite de către destinatar funcţie de calculul făcut de către vamă pe bază declaraţiei expeditorului. Acestea sunt taxele de import aplicabile în Uniunea Europeană, ele fiind achitate de către noi în momentul procesării vamale şi adăugate la valoarea de ramburs a coletului, acesta fiind insoţit de către chitanţa eliberată de autorităţi", se arată pe site-ul companiei e-zshipping.

Un produs comandat din SUA sau China ajunge de regulă în ţară în 21 de zile.

Vezi si: Pregătiri de BlackFriday? La ce să fii atent când faci cumpărături online

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8583
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H