Începe Festivalul de folclor de la Tismana

Publicat: Luni, 13 August 2012 23:22 // Actualizat: Luni, 13 August 2012 23:22 // Sursa: RTV.net

Festivalul-concurs al "Cântecului, jocului şi portului gorjenesc" de la Tismana va începe marţi pe o scenă amenajată în faţa Primăriei din localitate, scrie adevarul.ro.

Foto: ziarelive.ro

Conducerea Primăriei Tismana a mutat locul de desfășurare al concursului în centrul localității, lângă sediul primăriei.

"Dacă până acum, concursul se desfăşura în acelaşi loc unde are loc şi bâlciul anual de Sfânta Maria, am luat decizia să schimbăm locul de desfăşurare, pentru că era un disconfort mare creat de zgomotul şi muzica de la terase. Festivalul este destinat tinerilor cu vârste între 16 şi 35 de ani. Preselecţia va avea loc la ora 14.00, iar seara se va desfăşura concursul propriu-zis. De la ora 21,30, pe scenă va urca un taraf formaţi din lăutari cunoscuţi din zonă", a declarat Marian Slivilescu, primarul oraşului Tismana.

Concursul de dansuri şi Festivitatea de premiere va avea loc miercuri, 15 august, pe scena unde are loc şi bâlciul anual. Festivalul va fi încheiat de recitalul Ansamblului folcloric «Doina Gorjului».

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
balci sfanta maria tismana festival tismana festivalul folcloric de la tismana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7834
RON
21 Feb
noapte 3 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H