Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Mercur retrograd în Taur îți cere să încetinești în jurul manifestărilor tale materiale. Banii, casa și alte lucruri pe care le dorești atât de mult îți vin în cale.

21 apr. 2023, 11:37
Începe Mercur retrograd 2023! Ce misiune UNICĂ are planeta comunicării pentru fiecare zodie!

Planeta comunicării, Mercur, își începe retrogradul în Taur, vineri, 21 aprilie 2023. Acesta este primul nostru retrograd planetar de la sfârșitul lunii ianuarie încoace. Mai mult, se petrece în semnul cel mai lent și cel mai cu picioarele pe pământ din zodiac. Mercur ne invită pe toți să apăsăm pe butonul de pauză, să încetinim și să simțim mirosul trandafirilor.

Berbec
Mercur retrograd în Taur îți cere să încetinești în jurul manifestărilor tale materiale. Banii, casa și alte lucruri pe care le dorești atât de mult îți vin în cale. Cu toate acestea, ele vor veni mult mai ușor dacă reflectezi în timpul acestui retrograd la motivul pentru care le doresti cu adevărat și te bazezi pe modul în care vor aduce plăcere și ușurință în viața ta.

Horoscop Neti Sandu mai 2023. Mercur retrograd ne face să luăm Taurul de coarne în următoarea lună

Taur
Mercur retrograd în zodia ta îți cere să încetinești – la mare măsură. De obicei, ești destul de bun să-ți iei din timp și să te oprești să miroși trandafirii, dar orice urgență care s-a furișat în viata ta în ultimul timp ocupa un loc secundar. Gândește-te la locul în care ai putea folosi o pauză din viața ta și te focusezi din nou pe plăcere.

Horoscop Cristina Demetrescu. Mercur retrograd, mare atenţie la bani, la zona ORL, glanda tiroidă şi la accidente.

Gemeni
Mercur retrograd în Taur iti cere să încetinesti, să te odihnesi și să iti hrănesti sufletul. Reflecta la ceea ce ti-ar permite să te odihnesti cu adevărat și să te simți întemeiat în somn, îngrijire de sine și sprijin intuitiv.

Rac
Mercur retrograd în Taur îți cere să încetinești și să faci un pas înapoi față de orice grup din care faci parte și care simt că îți epuizează energia sau îți cer prea mult. Reflecta la ce tipuri de comunitate sau spații de grup s-ar simți întemeiate și susținătoare pentru tine.

Leu
Mercur retrograd în Taur îți cere să încetinești și să apeși butonul de pauză în munca sau afacerea ta. Te-ai grăbit recent și este timpul să te odihnești și să faci un pas înapoi de la marginea epuizării. Reflecta la ceea ce ti-ar face viața profesională să se simtă plină de ușurință și abundență.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.