Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți? Lordul Karmei, Saturn, are ceva de zis!

În sezonul Vărsător 2023, începem să simțim o aromă diferită, deoarece Saturn, care se apropie de gradele finale ale acestui semn de aer, începe să încheie orice lecții și să livreze cadouri.

20 ian. 2023, 07:00
Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți? Lordul Karmei, Saturn, are ceva de zis!

Sezonul Vărsător 2023, care se desfășoară în perioada 20 Ianuarie-18 februarie, are o energie puțin diferită față de anii anteriori. În Decembrie 2020, Saturn a intrat în Vărsător, colorând modul în care integrăm energiile acestui semn de aer. În esență, în ultimii doi ani sub Soarele Vărsător, am fi simțit prezența uneori grea a lui Saturn.

Cunoscut ca”Lordul Karmei”, Saturn lucrează pentru a se asigura că ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare alegere, fiecare acțiune, fiecare emoție și fiecare cuvânt pe care îl rostim.

Saturn este un adept al regulilor și vrea să se asigure că respectăm regulile, nu doar ale societății, ci și ale propriului nostru contract sufletesc.
Saturn aduce provocări pentru a ne duce acolo, dar și o mulțime de recompense, iar acesta este ceva ce am simțit amplificat în timpul vizitei Soarelui în Vărsător.

În sezonul Vărsător 2023, începem să simțim o aromă diferită, deoarece Saturn, care se apropie de gradele finale ale acestui semn de aer, începe să încheie orice lecții și să livreze cadouri.

În calitate de”Lord al Karmei”, Saturn are grijă să ne asumăm responsabilitatea pentru viața noastră, dar și să primim darurile și recompensele pe care le merităm.

Prin Sezonul Vărsător 2023, îndreptați-vă atenția către recunoștință. Încercați să găsiți bunătatea, speranța și ușurința în călătoria vieții. Și rămâneți deschiși la recompensele pe care Saturn le aduce în cale, în timp ce parcurge gradele finale ale Vărsătorului.

HOROSCOP ianuarie 2023. Zodiile care vor avea noroc cu carul și se vor umple de bani în zilele următoare

Lucrul cu Energia Vărsătorului
Vărsătorul este condus de „purtătorul de apă”, un simbol care denotă vindecare și comunitate. Purtătorul de apă are darul de a colecta apă (care reprezintă emoțiile noastre colective și psihicul) în vasul său și de a o curăța folosind puterea respirației înainte de a o întoarce pe pământ.

Acest act de curățare folosind puterea respirației sau a aerului, ne este oferit tuturor în timpul sezonului Vărsător. Și noi putem deveni propriul nostru purtător de apă. prin colectarea propriilor emoții și energie psihică și curățirea lor folosind puterea de armonizare a respirației noastre.

Horoscop Cristina Demetrescu: „Mercur iese din retrograd. Încep să se ascută orgoliile. Cu Lilith ne vom lupta în următoarele 9 luni”

Prin curățare și purificare, nu ne susținem doar pe noi înșine, ci și comunitatea noastră mai mare, care este un alt simbol al energiei Vărsătorului.

Vărsătorul înseamnă a crea comunități armonioase și sănătoase. Mult pomenitul sezon al Vărsătorului, este un moment în care trăim cu toții în armonie unii cu alții în comunități bine structurate și susținătoare, care se concentrează pe îngrijirea și îmbunătățirea vieții tuturor celor din jurul nostru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.