Începe testarea pe oameni a unui vaccin european anti-COVID bazat pe proteine. Studiile anterioare au avut rezultate impresionante!

Vaccinul anti-coronavirus bazat pe proteine va începe să fie testat pentru prima dată pe oameni, după rezultatele promiţătoare din studiile anterioare.
Romania TV
03 sept. 2020, 18:47
Începe testarea pe oameni a unui vaccin european anti-COVID bazat pe proteine. Studiile anterioare au avut rezultate impresionante!

Vaccinul este dezvoltat de GlaxoSmithKline, care are sediul la Londra, şi de Sanofi, cu sediul la Paris. Pentru realizarea acestui vaccin a fost combinată tehnologia existentă utilizată de Sanofi pentru vaccinul împotriva gripei cu un supliment de la GKS, cunoscut sub numele de adjuvant, care poate fi amestecat cu un vaccin pentru a declanşa un reacţie imună mai puternică.

Potrivit celor două companii, studiul clinic implică 440 de adulţi sănătoşi din SUA şi a fost creat cu scopul de a evalua siguranţa şi răspunsul imun al vaccinului. Primele rezultate ar trebui să fie disponibile în decembrie 2020.

În cazul în care se va dovedi că rezultatele sunt benefice, atunci va urma o nouă etapă de testare la scară mai largă, iar aprobarea ar putea veni în prima jumătate a anului 2021.

Cele două firme farmaceutice, dacă sunt combinate, au cea mai mare capacitate din lume de a fabrica vaccinuri, potrivit Mediafax.

Thomas Triomphe, şeful global al Sanofi Pasteur, spune că începutul unui studiu clinic a reprezentat un pas deosebit de important către un potenţial vaccin care să distrugă coronavirusul.

„Echipele şi partenerii noştri dedicaţi continuă să lucreze 24 de ore pe zi, deoarece ne propunem să oferim primele rezultate la începutul lunii decembrie”, a mai spus el.

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Stațiunea din România care a renăscut din ruine. Are astăzi plaja cu cel mai fin nisip de pe litoral, iar turiștii din toate colțurile țării se vor bate pe rezervări
Capital.ro
Decizia finală pentru toți cei cu TELEFOANE mobile. Ordinul UE devine obligație în România
Playtech.ro
Simona Halep s-a făcut de RÂS! Și-ar da toată AVEREA ca să dispară aceste poze rușinoase
DailyBusiness
Amenzi uriașe pentru firmele care nu respectă legea! Se produc schimbări majore!
Adevarul
Românul care a înfruntat moartea, fugind din țară în anii '80: „M-am întors din SUA după 20 de ani, fără să stau pe gânduri” VIDEO
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au ieșit în picioarele goale”. Soția bărbatului a ajuns la spital după incendiu
Capital.ro
Regulă în România pentru toți șoferii care fac ITP. Legea pe care scrie suspendare plăcuțe și talon
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Răsturnare de situație privind creșterea plafonului de impozitare a pensiilor. Ce se întâmplă de la 1 septembrie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'