Începe un nou sezon „Românii au talent”. Ce schimbări sunt în juriu

Începe un nou sezon "Românii au talent". Show-ul de talente de la Pro Tv va reveni curând pe micile ecrane, cu schimbări la masa juriului, dar şi multe alte surprize. Telespectatorii nu mai au mult de așteptat până când vor putea urmări şi susţine noii concurenții.

18 ian. 2022, 14:46
Începe un nou sezon „Românii au talent”. Ce schimbări sunt în juriu
Începe un nou sezon "Românii au talent"

Începe un nou sezon „Românii au talent”, pe 4 februarie 2022. Noul sezon aduce și surprize mari, iar în acest an concurenții o să fie puși în fața unei noi formule de juriu.

Acest nou sezon îi aduce la masa juriului pe veteranii Andra și Andi Moisescu, dar și pe doi membri noi, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cei doi actori se alătură juriului, pregătiți să fie uimiți de concurenți.

Citeşte şi: Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan. Radu Ștefan Simion are dosar penal

Începe un nou sezon „Românii au talent”

Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa «Românii au talent» şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo”, a declarat Dragoș Bucur.

Pe aceeași lungime de undă cu Dragoș Bucur se află și Mihai Bobonete, care abia a așteptat să ajungă la masa juriului. Se pare că actorul și-a îndeplinit astfel un vis mai vechi și s-a bucurat de poziția în care s-a aflat.

De mic mi-am dorit să fac parte dintr-un juriu. Și de ceva vreme îmi doream să fac parte din juriul de la «Românii au talent». Dorința mi s-a îndeplinit. Muncim de zor sa va aducem un sezon 12 magic”, a spus Mihai Bobonete.

Mihai Bendeac, ofertă pentru a apărea la „Românii au Talent”

Prima ofertă de la ProTv a venit anul trecut, iar anul acesta, după ce Florin Călinescu a plecat de la „Românii au Talent”, Mihai Bendeac a primit a doua ofertă. Actorul a refuzat și de această dată.

Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca persoană, la mine ca artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ”Românii au talent”.

Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a declarat Bendeac la podcastul lui Cătălin Măruță.