Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan. Radu Ștefan Simion are dosar penal

Radu Ștefan Simion, semifinalistul ultimului sezon al emisiunii Românii au Talent, prins drogat la volan. Acesta s-a ales cu dosar penal.

08 ian. 2022, 18:32
Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan. Radu Ștefan Simion are dosar penal

Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan. Este vorba despre Radu Ștefan Simion. Acesta a ajuns în semifinala sezonul 11 al show-ului Românii au Talent cu un număr de magie.

Semifinalist de la Românii au Talent, prins drogat la volan

Mentalistul Radu Ștefan Simion este cercetat penal, după ce a fost prins drogat la volan, în Bucureşti. Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest şi a fost depistat pozitiv cu cocaină, potrivit unor surse citate de G4Media.

Radu Ștefan Simion s-a apucat de magie în urmă cu peste 17 ani, în perioada în care tatăl său a murit. Acesta a participat la sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent și a ajuns până în etapa semifinalei.

Radu Ștefan Simion a terminat Facultatea de Marketing și Afaceri Internaționale la București.  Ulterior, s-a apucat să studieze și Psihologia, însă nu a mai terminat facultatea.

Citeşte şi Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Cunoscutul prezentator Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan. Substanța consumată de jurnalist

Oreste Teodorescu este cercetat penal după ce polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere l-au prins drogat la volan. Acesta ar fi fost oprit de un echipaj pe o stradă din centru Capitalei, iar aparatul DrugTest ar fi indicat că acesta s-a urcat la volan deși fumase cannabis.

Potrivit unor surse din Poliție, Oreste Teodorescu a fost oprit, la data de 2 noiembrie pe o stradă din sectorul 1. Polițiștii Brigăzii Rutiere i-au cerut șoferului să sufle în paratul DrugTest, iar rezultatul ar fi fost unul pozitiv.

Conform procedurii, fostul prezentator de televiziune a fost condus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) unde i-au fost recoltate probe de sânge, iar pe numele său a fost demarată o anchetă pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, care a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, relatează Gândul.ro.

Citeşte şi Raluca Bădulescu, sedată la volan. Vedeta de la „Bravo ai stil!” s-a ales cu dosar după ce a condus sub influența substanțelor psihoactive