Începe un nou sezon „Te cunosc de undeva”! Ce cupluri de vedete au spus „da” provocării

Show-ul Te cunosc de undeva! de la Antena 1 a ajuns la cel de-al 18-lea sezon și va audce pe scenă o nouă serie de artiști talentați.

23 aug. 2022, 15:05
Începe un nou sezon „Te cunosc de undeva”! Ce cupluri de vedete au spus „da” provocării

Te cunosc de undeva, sezon 18. Cine sunt concurenții

Sezonul cu numărul 18 aduce noi provocări și surprize majore și va aduce laolaltă muzica din întreaga lume, pe scena „Tecunosc de undeva!”.

Cele opt perechi care participă în acest sezon sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo alături de Liviu Teodorescu. Elisa și Cosmin Natanticu, WRS împreună cu Emilian, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU și, nu în ultimul rând, Emi și Cuza, câștigătorii sezonului precedent.

Connect-R, care a mai participat și în trecut la emisiunea difuzată pe Antena 1, va face echipă cu Shift care spune că: „ De la noi, telespectatorii ar trebui să se aștepte la o mascaradă maximă. Este minunat faptul că pot să fac din nou echipă cu Connect-R, este singurul cu care aș fi participat în acest moment la Te cunosc de undeva!. Pe lângă faptul că avem „antecedente”, noi suntem ca frații și ne simțim minunat împreună, iar eu am un avantaj deoarece Connect-R a mai fost concurent în emisiune și am ce învăța de la el.”

Un alt cuplu interesant e cel format din Feli și Nicolai Tand. Ea cântăreață, iar el bucătar. Nicolai a declarat că pentru el această experiență este o nebunie frumoasă „pentru că nu știu să cânt foarte bine, însă mi-am propus ca la încheierea filmărilor să fac asra mai bine. Voi încerca să fiu mai relaxat, însă nu promit că voi reuși”.

Pentru Liviu Teodorescu, scena „Te cunosc de undeva!” nu este ceva nou, însă pentru partenera sa din cadrul acestei emisiuni, Jo, aceasta este prima participare și recunoaște că are puține emoții: „Am primit cu mare bucurie propunerea de a participa la acest proiect! Așteptările sunt deja foarte mari din partea noastră și sunt ușor panicată, Când așteptările sunt sus, trebuie să te ridici la nivelul lor.”

Atât Emilian, cât și WRS, sunt pentru prima oară pe scena Te cunosc de undeva!  și consideră că împreună îi vor surprinde plăcut pe cei de acasă. WRS, pe numele său real Andrei Ionuț Ursu, spune că „vom veni cu o bombă de energie, multe surprize și multă distracție. Încercăm să îmbinăm distracția cu utilul și profesionalismul.”

Rona Hartner va face show alături de Johnny Romano și se consideră o echipă fresh și foarte veselă și speră să transmită starea lor și celor de acasă. „Johnny acum debuteazăîn această meserie, iar eu, deși am 31 de ani de meserie, parcă descopăr de fiecrae dată acest gen de spectacol, fapt care mă facesă îmi depășesc toate limitele”, a declarat Rona.

Eliza și Cosmin Natanticu, cuplu și în ziua de zi cu zi, vor face echipă în sezonul al 18-lea și promit că vor face un show total: „Telspectatorii Te cunosc de undeva! trebuie să se aștepte de la noi la mult amuzament și divertisment de calitate. Cu siguranță vor fi niște transformări spectaculoase, unele mai reușite decât altele.”

Va fi un concurs greu, iar competiția este pe măsură, așa cum spune și Sore care va face echipă cu Emma de la ZU:„Cei de acasă ne vor vedea, atât pe mine, cât și pe Emma, așa cum nu ne-au mai văzut. Ne-am cunoscut chiar la radio și am descoperit că suntem foarte compatibile”.

Câștigătorii sezonului trecut, Emi și Cuza, concurează și ediția aceasta, dar cred că va fi greu să câștige din nou, juriul fiind drastic cu ei deoarece așteptările din partea lor sunt mult mai ridicate. Cuza a spus că „Ne-am bucurat foarte tare când am primit propunerea de a reveni în sezonul 18, pentru că Te cunosc de Undeva! e genul de show în car eparticipi în primul rând pentru distracția cu care vine la pachet.”

Cel de-al 18-lea sezon „Te cunosc de undeva”

Sezonul 18 „Te cunosc de undeva!” va avea premiera la Antena 1 în curând și va fi prezentat de Alina Pușcaș și Pepe. Juriul este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Show-ul a ajuns la majorat, așa că se anunță că va fi plin de transformăro, provocări și surprize majore.

Citește și: A început marea raționalizare: Sylvester Stallone și Kim Kardashian, acuzați că nu au respectat restricțiile de apă impuse de autoritățile americane

Citește și: George Simion, anunţ de ultimă oră pentru cei 10.000 de invitaţi la nuntă VIDEO