George Simion, anunţ de ultimă oră pentru cei 10.000 de invitaţi la nuntă VIDEO

„Nunta anului”, la care și-au anunțat prezența 10.000 de oameni, va avea loc sâmbătă, 27 august 2022, într-un sătuc din Vâlcea: Oveselu - Măciuca. Aici, liderul AUR George Simion își va uni destinele cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu.

22 aug. 2022, 16:53
George Simion, anunţ de ultimă oră pentru cei 10.000 de invitaţi la nuntă VIDEO

George Simion a făcut marele anunţ despre brăţările fără de care nu se va putea intra la nuntă. „Gata, eu am brăţară, sunt pregătit pentru nuntă”, spune Simion, în timp ce el şi viitoare mireasă o prezintă invitaţilor din 27 august. Anunţul vine după ce liderul AUR a fost ţinta unor înşelătorii în mediul online.

În numele președintelui AUR se trimit mesaje pe WhatsApp prin care se solicită accesarea unui link și completarea unui formular, în cazul în care vrei să îți rezervi loc la nunta lui Simion.

Odată ce accesezi link-ul din mesaj, datele tale – numele, prenumele și județul – sunt trimise către o bază de date necunoscută.

Și George Simion a folosit un link de înregistrare la nunta sa, pe care l-a postat pe Facebook:

”Eu și Ilinca vă invităm la nunta noastră. Participarea se confirmă aici: https://georgesimion.ro/invitatie_nunta/

 

George Simion, ţinta unei înşelătorii online înainte de nuntă. Avertisment pentru invitaţi şi fanii liderului AUR

Va fi o nuntă cu temă tradițională, la care toți participanții vor trebui să poarte straie tradiționale. Se va petrece în aer liber, unde se vor încinge hore și sârbe, iar invitații vor servi masa pe câmp.

Liderul AUR a anunțat că-și dorește o nuntă atipică, un fel de „petrecere câmpenească”. Pe cele trei scene amplasate în zonă, din care una principală și două secundare, vor concerta: Theo Rose, Nicolae Furdui Iancu, Taraful lui Viorel Pană, naistul Nicolae Voiculeț, Ionel Tudorache și Taraful de la Vărbilău, Carmen Șerban și trupa sa, Raluca Diaconu, după cum s-a anunțat până acum.

George Simion, mesaj pentru Bruxelles: „Să mănânce ei gândaci! La nuntă vom mânca porc!” | EXCLUSIV
Cununia religioasă se va oficia într-o capelă – bisericuță din lemn care se montează în aceste zile în incinta resortului.

Mirii au rezervat pentru invitații apropiați un complex SPA de patru stele, lângă care se va desfășura „nunta anului”.  Accesul la eveniment se va face doar pe bază de brățară.

 

George Simion, la un pas să rămână fără cele două tone de brânză promise de Gigi Becali pentru nuntă. Declarațiile care l-au supărat pe patronul FCSB: „Așa a zis?!”

Cununia religioasă, într-o capelă – biserică temporară
Legat de locul unde va fi oficiată cununia religioasă, deși nu se oferă informații oficiale în acest sens, gazdele ne-au confirmat doar că va avea loc în incinta resortului: „Nu vă pot oferi detalii despre biserică, dar vă pot confirma că se va ține cununia la noi”.

O capelă – bisericuță din lemn, despre care unii susțin că ar proveni din Maramureș, a început deja să fie instalată (vezi FOTO) în zonă. Rămâne însă un mister cum și cine va oficia slujba religioasă, având în vedere că în urmă cu câțiva ani Biserica Ortodoxă Română a dat o dispensă potrivit căreia cununiile nu se mai pot organiza în afara propriilor lăcașuri de cult.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Râmnicului, contactați de „Adevărul”, nu au putut să ofere detalii în acest sens. „Nu știu dacă bisericuța este a complexului ori a fost adusă special pentru acest eveniment. Dar, din câte cunosc, Biserica Ortodoxă Română nu mai oficiază nunți de câțiva ani în alte locuri decât în bisericile sale și nu mai acceptă lăcașurile de cult temporare. S-a pus aceeași problemă și cu biserica de gheață de la Bâlea Lac. Am auzit doar că sunt ceva discuții. Noi avem biserici-monument istoric foarte frumoase, nu se pune problema că nu are unde să se cunune religios”, a menționat primarul Mugurel Mărcoianu.

A existat însă la un moment dat o discuție legată despre o biserică ce ar urma să fie adusă dintr-o localitate din Franța, cu care comuna Măciuca este înfrățită, care ar urma să fie amplasată pe domeniul complexului. Autoritățile nu ne-au putut însă oferi mai multe detalii în acest sens.

Liderul AUR George Simion a făcut public în schimb faptul că va avea câte o pereche de nași din fiecare județ și chiar și din Diaspora – o practică mai puțin ortodoxă, întâlnită la catolici și în nordul țării, în zona Maramureșului.