Început de săptămână cu vreme instabilă, dar cu temperaturi ridicate VEZI PROGNOZA

Sfântul Gheorghe aduce vreme caldă pentru aceasta dată. Maximele vor avea valori de la 16 pâna la 26 de grade. Norii vor prefera tot regiunile vestice, nordice şi centrale, unde temporar vor fi averse, izolat mai însemnate cantitativ, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. Tot în aceste zone este posibil să cadă şi grindină.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 14:08
Început de săptămână cu vreme instabilă, dar cu temperaturi ridicate VEZI PROGNOZA

În restul regiunilor vremea va fi însorită, dar instabilitatea atmosferică mai poate să apară izolat, mai ales spre seară.

Începutul săptămânii vine cu vreme caldă şi în Capitală. După-amiază termometrele vor indica 24…25 de grade. Cerul va avea nori decorativi, iar şansele de ploaie de scurtă durată vor fi reduse.

Marţi, tot vreme caldă avem în toata ţara, dar cam instabilă. Pe cer apar când norii, când soarele şi vor fi averse, cu tunete şi fulgere, dar şi cu intensificări de scurtă durată ale vântului, local în vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii restrânse în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade.

În Capitală marţi avem temperaturi ridicate pentru această perioadă. După-amiază vor fi în jur de 23 de grade, iar soarele împarte cerul cu norii şi trecător vor fi averse, descărcări electrice şi unele adieri ale vântului.

Ziua de miercuri nu aduce modificări în tabloul meteo. Vorbim tot de vreme caldă şi instabilă. Cerul va avea înnorări în jumătatea de vest a ţării, unde temporar vor fi averse, fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului. După-amiază şi seara norii apar şi în celelalte regiuni ale ţării, unde astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Maximele vor avea valori de la 17 grade până la 27 de grade.

Miercuri în Bucureşti va fi cald dar, mai ales spre seara, nori groşi vin cu averse însoţite de descărcări electrice. Vântul va fi mai sprinten în timpul ploilor, iar maxima va fi de 25…26 de grade.

În a doua parte a săptămânii, vremea este mai calda faţă de normalul perioadei, cu maxime ce se vor situa între 16 şi 26 de grade. Vor mai fi ploi de scurtă durată, dar pe arii restrânse, îndeosebi în zona de munte şi mai ales în cursul după-amiezelor.