Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte

Idila dintre Cristi Borcea şi Valentina Pelinel datează de mai multă vreme decât s-ar fi crezut, din perioada primei căsnicii a fostului şef de la Dinamo.

19 feb. 2023, 22:29
Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte
Cum a început relația dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel

Cristi Borcea a avut o viață amoroasă tumultoasă. Fostul patron al clubului Dinamo este căsătorit cu Valentina Pelinel din 2018, dar a mai trecut prin două căsnicii: cu Mihaela Borcea și cu Alina Vidican. Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost surprinși de Mihaela în ipostaze indecente în timpul unei vacanțe la munte.

„Au încercat să ascundă relaţia, o perioadă au şi reuşit, însă, în cele din urmă,  lucrurile au început să fie din ce în ce mai vizibile şi mai supărătoare. Prima care a pătimit de pe urma manechinului a fost Mihaela, care a şi surprins-o pe Pelinel într-un moment intim alături de Cristi Borcea.

 Totul s-a petrecut în timpul unei vacanţe la munte pe care soţii Borcea o petreceau cu Valentina şi soţul ei de atunci, Cristi Boureanu. Prieteni de familie, cei patru au făcut multe sejururi în afara ţării şi se pare că nu prea au reuşit să ţină lucrurile în frâu”, potrivit surselor click.ro.

Citește și: Oana Lis, glume pe seama lui Viorel, chiar de ziua fostului edil al Capitalei: „Suntem norocoși că nu mâncăm colivă”

Și Alina Vidcan, care la acea vreme îi era amantă lui Cristi Borcea, a avut de suferit din cauza aventurii de la munte. Chiar dacă i-a devenit soție ulterior, aceasta nu l-a putut face să o uite pe Valentina Pelinel.

„Am simţit că îl vrea pe soţul meu şi că încearcă să-mi distrugă mariajul”, spunea Alina despre actuala parteneră a lui Cristi Borcea.

Citește și: Anamaria Prodan, încă o fotografie alături de noul iubit. Cum păstrează vedeta misterul legat de relaţie

Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea

Fostul fotomodel și-a asumat relația cu fostul patron al Dinamo încă de la început și spune că legătura lor este una profundă.

„Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea, pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu. Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut, iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt”, a declarat Valenitina Pelinel.