Oana Lis, glume pe seama lui Viorel, chiar de ziua fostului edil al Capitalei: „Suntem norocoși că nu mâncăm colivă”

Azi, de ziua lui Viorel, Oana Lis a făcut o glumă macabră pe seama aniversării fostului primar care a împlinit 80 de ani.

19 feb. 2023, 21:24
Oana Lis, glume pe seama lui Viorel, chiar de ziua fostului edil al Capitalei: „Suntem norocoși că nu mâncăm colivă”
Oana Lis l-a sărbătorit astăzi pe Viorel

Oana Lis l-a sărbătorit astăzi pe soțul ei, Viorel, fostul primar al Capitalei. Edilul a împlinit impresioananta vârstă de 80 de ani. Aceasta i-a pregătit și un tort și a glumit pe seama acestui subiect, spunând că se bucură că mănâncă tort, nu colivă.

Cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Oana Lis a făcut câteva declarații despre starea actuală a acestuia.

„Vreau să spun că-l iubesc foarte mult. Suntem norocoși că azi nu mâncăm colivă și mâncăm tort. Am trecut prin multe. Au fost momente foarte grele în ultimii ani și sunt fericită că este acasă cu mine. E o vârstă frumoasă, e o vârstă la care nu mulți români ajung și e o vârstă la care și eu vreau să ajung”, a declarat ea la Antena Stars.

Citește și: Cum sărbătorește Oana Lis Ziua Îndrăgostiților: „Am făcut foarte multe lucruri drăguțe”

Viorel Lis este trist

Viorel nu consideră venerabila vârstă pe care a împlinit-o un motiv de bucurie. Soțul Oanei Lis recunoaște că îl încearcă gânduri de tristețe pentru că nu mai are putere de altădată.

Acesta spune că în ultimul timp medicii de pe Ambulanță i-au trecut mai des pragul decât de obicei, din cauza problemelor medicale.

Citește și: Oana Lis, mărturisiri de la începutul relației cu Viorel Lis: „Făceam crize, leșinam pe stradă, ne certam, trânteam, înjuram!”

„Eu mă întristez când mă gândesc că am 80 de ani, pentru că nu e o vârstă la care mai poți să faci totul cum făceam când eram tânăr, adică și plimbări, și muncă și distracție.

Acum mai greu, din ce în ce mai greu. În ultimul timp, cel mai des ca musafiri au venit Salvările. Cred că de 20 de ori le-am chemat. Am fost de vreo 5-6 ori internat”, a declarat Viorel Lis.