Încheiem săptămâna cu soare, dar cu vreme nu prea caldă VEZI PROGNOZA PE 3 ZILE

Primele zile de toamnă vor fi marcate de vremea caldă şi frumoasă. Cerul rămâne senin în cea mai mare parte a teritoriului şi doar pe arii restrânse apar câţiva nori decorativi.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 14:33
Încheiem săptămâna cu soare, dar cu vreme nu prea caldă VEZI PROGNOZA PE 3 ZILE

Încheiem săptămâna cu soare, dar cu vreme nu prea caldă. Temperaturile se vor opri la 22-23 de grade pe litoral şi nu trec peste 33-34 de grade în Câmpia Vest. Norii se menţin şi azi departe de zona ţării noastre, aşa că soarele cuprinde tot cerul, iar vântul se simte doar în partea de sud şi cea de est a României.

Nici bucureştenii nu au motive să se plângă. Vremea e perfectă pentru o plimbare în parc, la grătar sau cu barca pe lacurile Capitalei. Soarele vă va însoţi întreaga zi, alături de un vânticel sprinten şi plăcut, iar temperature nu trece de 29 de grade la amiază.

Prima zi de luni din luna septembrie stă sub semnul soarelui în majoritatea regiunilor. Doar peste vestul, central şi nordul ţării se mai arată câte un nor, fără gând de ploaie însă. Maximele rămân în limite în general normale, cu valori de la 23 la cel mult 33 de grade, iar vântul se simte cât să fie plăcut.

Vremea frumoasă rămâne cantonată şi în Capitală luni. Tot soarele şi vântul domol dau tonul zilei, iar temperature se opreşte la 29 de grade.

Ziua de marţi nu are nici o legătură cu cele trei ceasuri rele proverbiale cel puţin din punct de vedere meteo. Soarele va domina cerul şi doar peste Carpaţii Orientali s-ar putea să dea câţiva stropi de ploaie. Vântul nu se prea sime, iar maximele se încadrează între 24 şi nu mai mult de 33 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral şi cele mai mari în Câmpia de Vest.

Bucureştenii pornesc ziua de marţi cu acelaşi soare care nu mai exagerează. Maxima nu depăşeşte 30 de grade, vântul se simte cât să nu fie supărător, iar de ploi nici nu poate fi vorba, pentru că norii sunt încă în vacanţă.

Spre mijlocul săptămânii viitoare vorbim de un soare din ce în ce mai îndrăzneţ. Pentru cei care sperau să vină toamna, meteorologii nu au veşti prea bune. Dar la sfârşitul săptămânii, iată că apar şi ploile, cu descărcări electrice, în majoritatea regiunilor ţării. Maximele nu ies din limitele normale, aşa că vorbim de valori în general de la 25 la 33 de grade.