Închiderea barului „La Jeg” a fost amânată cu o săptămână

După un protest la care au participat aproximativ 200 de studenţi din cei peste 1.300 care îşi anunţaseră prezenţa, localul aflat în proces cu Universitatea Politehnică Bucureşti şi-a amânat închiderea până la începutul săptămânii viitoare.

RomaniaTV.net
17 ian. 2013, 12:47
Închiderea barului „La Jeg” a fost amânată cu o săptămână

Protestul paşnic organizat de studenţi pentru salvarea barului „La Jeg” a dus la amânarea închiderii localului cu o săptămână, o nouă acţiune de evacuare urmând să aibă loc în cursul zilei de luni, 21 ianuarie.

Din cei peste 1.300 de oameni care îşi anunţaseră prezenţa în urma unui eveniment organizat pe Facebook, au participat doar 200, potrivit lui patronului barului, Cătălin State. Acesta a declarat pentru ROMÂNIATV.NET că închiderea este complicată şi oficialii Politehnicii vor cere ajutorul poliţiei pentru viitoarea acţiune.

„Ne-au dat termen până luni. Nu au fost mai mult de 200 de studenţi, maxim 200. Luni ar trebui să vină iar (oficialii Politehnicii, n.r.), dacă nu vrem să evacuăm o să vină cu poliţia, să îi dea afară pe oameni şi să facem inventarul la absolut toate lucrurile care sunt acolo. Ele rămân în custodia lor până le vom lua noi, este complicat”, a declarat Cătălin State, patronul barului „La Jeg”.

Localul a primit ordin de evacuare în urma unei decizii judecătoreşti definitive şi irevocabile împotriva proprietarului, din cauza unui proces pierdut în faţa Universităţii Politehnica Bucureşti.

Povestea barului „La Jeg” va continua pentru încă o săptămână, înainte să fie închis definitiv.