Incident aviatic la Londra. Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane au fost implicate într-o "coliziune minoră” pe o pistă a aeroportului Heathrow. Potrivit presei britanice, nu au fost raportaţi răniți și nu au fost înregistrate întârzieri semnificative la plecări sau sosiri.

29 sept. 2022, 08:50
Incident aviatic la Londra. Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul Heathrow

Două avioane au fost implicate într-o „coliziune minoră” pe pista aeroportului Heathrow, scrie The Guardian. Potrivit reprezentanţilor aeroportului, un avion Icelandair 767 și o aeronavă Korean Air s-au ciocnit pe pistă. Zborul KE908 urma să plece la ora locală 19:35 spre Seul, Coreea. Incidentul este sub investigaţie.

Citeşte şi: Uragan istoric în Florida. Un reporter aflat în mijlocul vijeliei a fost lovit de o creangă, colegul lui l-a implorat să se întoarcă în studio VIDEO

Reprezentanţii aeroportului Heathrow au declarat că nu este vorba despre un accident grav, ci despre o coliziune minoră şi că nu sunt victime.

„Serviciile de urgență participă la un incident care implică două aeronave pe pistă. Nu au fost raportate răniți, dar serviciile de urgență sunt prezente pentru a se asigura că toți pasagerii și echipajul sunt în siguranță”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Londra.

Citeşte şi: Europa se pregăteşte de război. O autostradă importantă se închide timp de cinci zile, pentru exerciţii cu avioanele de luptă

Imaginile incidentului au circulat pe rețelele de socializare.