Incident bizar în Ialomiţa! O femeie a căzut într-o toaletă veche din curte. „Nu a fost nimic grav”

Incident în curtea unui cabinet medical din judeţul Ialomiţa! Podeaua unei toalete vechi din curtea unui cabinet medical nu a mai rezistat greutăţii unei femei, iar aceasta a căzut. Primarul localităţii în cauză susţine faptul că incidentul nu este atât de grav pe cât s-a semnalat.  

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 13:20
Incident bizar în Ialomiţa! O femeie a căzut într-o toaletă veche din curte. „Nu a fost nimic grav”

Incidentul s-a petrecut în comuna Balaciu, județul Ialomița, acolo unde este amenajat un WC vechi. Femeia, în vârstă de 53 de ani,  avea nevoie de un consult medical şi a vrut să folosească toaleta. Însă, podeaua s-a rupt pe toată suprafaţa, iar pacienta a căzut 60-70 de centimetri în adâncime. Aceasta nu s-a mai putut ridica singură şi a fost ajutată de către doi bărbaţi.

Păţania femeii a fost făcut public pe Facebook de cătr fiica acestea, care s-a arătat revoltată de episodul nefericit prin care a trecut mama sa. Cu toate acestea, primarul localității susține că viața femeii nu a fost pusă în pericol, iar incidentul nu a fost nici pe departe atât de grav pe cât au semnalat rudele pacientei.

„S-a rupt capacul de pe suprafață cu totul. Nu știa nimeni că WC-ul cedase. Femeia a căzut cam 60 de centimetri. M-a sunat doamna doctor, nu eram acolo, am trimis imediat doi oameni, au ridicat-o pe femeie. Am întrebat-o dacă a pățit ceva, dacă o doare ceva, mi-a spus că nu. Nu a fost nicidecum un incident grav, viața femeii nu a fost pusă în pericol”, a declarat pentru MEDIAFAX Mirel Dănuț Simion, primarul localității Balaciu.

DSP Ialomiţa susţine faptul că este nevoie de o anchetă de specialitate deoarece lucrurile nu pot rămâne aşa. „Am înaintat cazul compartimentului inspecție pentru verificăari, să vedem despre ce a fost vorba acolo. Lucrurile nu pot rămane așa”, a declarat Cristina Iorga, director DSP Ialomița.