Incident cu focuri de armă în Timiş. Poliţiştii au oprit o maşină care transporta migranţi VIDEO

Polițiștii au fost implicați într-un incident tensionat în Timiș, în timp ce încercau să oprească o mașină care transporta opt migranți, într-o operațiune care s-a soldat cu trei persoane fugare.

07 apr. 2024, 10:29
Incident cu focuri de armă în Timiş. Poliţiştii au oprit o maşină care transporta migranţi VIDEO
Incident cu focuri de armă în Timiş. Poliţiştii au oprit o maşină care transporta migranţi

Incident cu focuri de armă în Timiş. Potrivit news.ro, din cei opt migranți, doar cinci dintre ei și șoferul mașinii au fost prinși.

Autoturismul, pe care polițiștii de la Biroul Autostrăzi încercau să îl oprească în cadrul unei razii, venea dinspre Arad către Timișoara. La semnalul polițiștilor, șoferul a accelerat, iar polițiștii au demarat o urmărire. În timpul urmăririi, la intrarea în Timișoara, mașina a lovit două autovehicule, fără a produce victime. Apoi, după ce a trecut de un sens giratoriu, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns într-un canal de la marginea drumului.

Citeşte şi: Regula de AUR pentru șoferi! Ce nu ai voie să faci NICIODATĂ atunci când te oprește poliția în trafic

Migranții au abandonat mașina și au început să fugă în diverse direcții. Pentru a-i opri, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical. Din cei opt migranți, poliția a reușit să prindă cinci, proveniți din Egipt, Siria și Yemen, care aveau drept de ședere valabil în România. Aceștia au fost predați la Poliția de Frontieră. Cei trei migranți care au fugit sunt căutați în continuare.

Citeşte şi: Detaliul care le poate aduce șoferilor o amendă uriașă. Poliția face verificări frecvente

Șoferul mașinii, cetățean al Republicii Moldova, a fost și el capturat și va fi cercetat pentru trafic de migranți.