Incident fără precedent! Femeie pe moarte în faţa ministrului Rafila şi a liderului PSD Marcel Ciolacu. VIDEO

Incident fără precedent petrecut la spitalul judeţean din Mehedinţi. Un bărbat revoltat pentru că mama lui, aflată pe moarte, a fost externată, a adus-o pe aceasta pe targă în faţa spitalului. În acel moment, liderii PSD Marcel Ciolacu, Alexandru Rafila şi Paul Stănescu se aflau în vizită la spital.

17 nov. 2022, 16:44
Incident fără precedent! Femeie pe moarte în faţa ministrului Rafila şi a liderului PSD Marcel Ciolacu. VIDEO

Incident fără precedent! La ieşirea celor trei din unitatea spitalicească, un bărbat nemulţumit s-a oprit cu targa pe care se afla femeia chiar în faţa lor. Bărbatul a spus că a cerut o ambulanţă pentru mama lui care a fost externată, deşi are mai multe boli şi e pe moarte. Cei de la spital nu i-au dat ambulanţă, femeia neputând să fie transportată în maşină obişnuită.

Citeste si Incident grav la metrou, stația Obor. Circulația este îngreunată din cauza că unei persoane i s-a făcut rău

Într-un moment de disperare, bărbatul a decis să recurgă la acest gest de a defila cu bătrâna pe targă prin faţa liderilor PSD.

Aceştia au ignorat, însă, pur şi simplu acest incident şi s-au urcat în maşini şi au plecat. Mai multe cadre medicale din spital au intervenit ca să mascheze incidentul şi au spus că vor prelua şi vor rezolva ei cazul.

Citeste si Incident la metrou! Călători răniți de o bucată de ciment căzută din tavan, pe peron la Piața Victoriei