Incident grav la metrou, stația Obor. Circulația este îngreunată din cauza că unei persoane i s-a făcut rău

Incident grav la metrou. Metrorex anunță că unei persoane i s-a făcut rău într-un metrou care se afla în stația Obor, în sensul de mers către Gara de Nord. Un echipaj SMURD a intervenit în vederea acordării primului ajutor.

15 nov. 2022, 08:39
Incident grav la metrou, stația Obor. Circulația este îngreunată din cauza că unei persoane i s-a făcut rău

Incident grav la metrou. Metrorex anunță că unei persoane i s-a făcut rău marți dimineață,  într-un metrou care se afla în stația Obor, în sensul de mers către Gara de Nord. Un echipaj SMURD a a fost solicitat  în vederea acordării primului ajutor.

Citește și Grindeanu îl desființează pe Drulă : „Timp de un an de zile a oprit finanțarea pentru pentru metroul către Aeroportul Otopeni. Aproape l-a anulat”

Circulația trenurilor este îngreunată din cauză că se circulă pe un singur fir de mers, în sistem pendulă.

”Metrorex informează că astăzi, 15.11.2022, in jurul orei 8.00, în trenul de metrou aflat în staţia Obor, în sensul de mers către Gara de Nord, a fost raportată o urgenţă medicală- unei persoane i s-a făcut rău, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD.

Trenul este staţionat la peron până la încheierea procedurilor ce se impun în astfel de cazuri și călătorii debarcați.

Circulația trenurilor de metrou se desfășoară pe celălalt fir de mers, în sistem pendulă.

Pasagerii din trenul oprit își continuă călătoria cu un alt tren sosit la cealaltă linie.

Călătorii aflați la metrou în această perioadă sunt informați prin intermediul instalației de sonorizare din stații”, transmit reprezentanții Metrorex.

Știre în curs de actualizare

Citește și Sorin Grindeanu, dezamăgit de colaborarea cu Nicușor Dan: „Nu vrea metroul la Primăria București. Mi-am arătat deschiderea, dar pare că vorbesc de unul singur”