Incident grav în Argeş. Director francez, înjunghiat în gât de soţie

Directorul francez al unei cunoscute firme din Piteşti a fost înjunghiat în gât, chiar în propria casă. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital.

RomaniaTV.net
16 sept. 2016, 14:11
Incident grav în Argeş. Director francez, înjunghiat în gât de soţie

Potrivit anchetatorilor, directorul firmei Leoni, Luc Nenon, se afla, vineri după-amiază, acasă, într-o locuinţă închiriată la ieşirea din Piteşti spre Slatina, iar la un moment dat acesta a mers pe jos la o spălătorie situată la circa 200 de metri de casă, sângerând.

„Vorbea la telefon. Am văzut că sângerează la umăr. I-am dat cămaşa jos şi l-am pansat până a venit Salvarea. A spus (soţia mea – n.r.)”, a declarat un bărbat de la spălătorie care l-a ajutat pe director.

Angajaţii spălătoriei au chemat Ambulanţa, iar un echipaj de terapie intensivă mobilă l-a stabilizat pe bărbat şi l-a dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Bărbatul are o rană adâncă în zona omoplatului drept.

„Mai multe echipaje ale IPJ Argeş au ajuns pe Calea Craiovei din Piteşti, acolo unde s-a primit o solicitare pentru un bărbat înjunghiat. A fost solicită o ambulanţă care l-a transportat pe bărbat la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir, potrivit Mediafax

Surse din cadrul anchetei au declarat că principalul suspect în acest caz este soţia lui Luc Nenon care, deşi le-a spus anchetatorilor că este beată, a fost dusă la audieri.

Conform aceloraşi surse, a fost cerut sprijinul Ambasadei Franţei pentru asigurarea unui elicopter care să-l transporte pe Luc Nenon la un spital din Capitală.

Leoni este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru compania Dacia.