Incident grav în Capitală! Un tânăr de 19 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 5

Un incident grav a avut loc, luni dimineață, într-un bloc din Sectorul 5 al Capitalei. Un tânăr în vârstă de 19 ani a căzut în gol de la etajul opt. Din fericire, tânărul a scăpat ca prin minune cu viață și a fost transportat de urgență la spital.

25 mart. 2024, 17:54
Incident grav în Capitală! Un tânăr de 19 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 5

Un tânăr de 19 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 5. Vecinii tânărului au fost cei care au dat alarma, după ce au auzit un zgomot extrem de ciudat.

Citește și Raed Arafat, reacție după incidentul de securitate din avion! De ce nu a intervenit șeful DSU în cazul bărbatului care s-a automutilat

Un tânăr de 19 ani a căzut de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 5

Atunci când l-au văzut pe tânăr zăcând pe asfalt, oamenii au sunat la 112, iar la fața locului a sosit imediat o ambulanță .

Deși a căzut de la etajul opt, tânărul de 19 ani a supraviețuit ca prin minune. La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului, acesta  prezenta un traumatism de coloană și era conștient.

După ce au stabilizat victima medicii au transportat-o de urgență la spital pentru investigații mai amănunțite și îngrijiri medicale de specialitate.

Fetiță de 12 ani, lovită de camion pe trecerea de pietoni din fața unei școli

Accident grav într-o localitate din județul Bistrița. O fetiță în vârstă de 12 ani a fost lovită de un camion chiar pe trecerea de pietnoni din fața școlii în care învață.

Accidentul a avut loc, miercuri dimieață, în localitatea Feldru din județul Bistrița.

Din primele informaii, se pare că fetița se ducea la școală și în momentul în care s-a angajat să traverseze pe trecerea de pietoni a fost lovită de un autocamion la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 50 de ani.

Martorii care au asistat la teribilul accident au sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplast un echipaj SMURD care a preluat-o pe fetiță și a transportat-o la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale corespunzătoare.

„În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident semnalat în Feldru, pe Drumul Național 17D.

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că un autocamion care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat de 50 de ani din Leșu, în timp ce se deplasa pe direcția Rebrișoara către Ilva Mică, prin Feldru, a surprins și accidentat o minoră de 12 ani din localitate care se deplasa în calitate de pieton.

În urma evenimentului, minora a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate la spital. Fetița fost găsită de echipajul medical conștientă, prezentând multiple traumatisme. I se acordă îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportată la spital pentru evaluări medicale suplimentare”, au transmis reprezentanții ISU Bistrița.

Citește și Incident grav la Spitalul Județean Slatina. O pacientă a murit în liftul unității medicale, după ce acesta s-a blocat