Incident GRAV în Masivul Bucegi. Turista căzută într-o râpă a fost recuperată de salvamontişti

O turistă care se afla sâmbătă pe munte în masivul Bucegi a căzut într-o râpă câteva zeci de metri.

RomaniaTV.net
09 sept. 2017, 09:49
Incident GRAV în Masivul Bucegi. Turista căzută într-o râpă a fost recuperată de salvamontişti

UPDATE. Turista care a căzut sâmbătă într-o vale în masivul Bucegi a fost recuperată de salvamontiști, ea urmând a fi preluată de o ambulanță de la Telecabina din Bușteni pentru a fi dusă la spital.

Potrivit șefului Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, femeia în vârstă de 76 de ani, din București, a alunecat aproximativ 30 de metri în Valea Spumoasă din masivul Bucegi, ea suferind mai multe traumatisme.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova informează că turista, care este conștientă, a suferit un traumatism cranian și are dureri lombare.

Conform sursei citate, femeia va fi preluată de o ambulanță SMURD de la Telecabina Bușteni pentru a fi transportată la spital.

……………………………………………………………….

Potrivit ISU Prahova, salvatorii montani din Bușteni și jandarmii au fost solicitați să intervină pentru recuperarea unei persoane care a căzut într-o râpă în zona Bușteni, aceasta fiind conștientă.

Șeful Serviciului Salvamont Bușteni, Gheorghe Haiduc, a declarat că accidentul s-a petrecut în zona Valea Frumoasă, turista căzând în gol câteva zeci de metri.