Incident grav la o carieră de piatră din Moldova. Doi muncitori au fost prinşi sub un perete prăbuşit. Unul dintre ei a fost scos

Doi muncitori au fost prinşi sub dărâmături, vineri, după ce peretele unei cariere din Fundul Moldovei s-a prăbuşit peste utilajele pe care le conduceau. Unul dintre bărbaţi a fost scos, conștient. Al doilea este în continuare sub dărâmături. 

RomaniaTV.net
24 iul. 2020, 05:48

UPDATE: Echipele de salvare au creat accesul spre bărbatul prins sub dărâmături, acesta fiind găsit în stare de inconştienţă, ulterior medicii constatând decesul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, un perete de la cariera din zona Pârâul Cailor s-a prăbuşit peste două utilaje, care au fost surprinse cu tot cu soferii vehiculelor.

Unul dintre aceştia a fost scos de către persoanele aflate la faţa locului şi este conştient şi cooperant, dar cel de-al doilea a rămas sub dărâmături.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, un modul multirisc (autospecială pentru complex de intervenţii multirisc), o ambulanţă SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citeşte şi Accident de muncă mortal! Un bărbat a murit după ce a fost prins între grinzi de beton, pe un şantier