Incident grav la o şcoală din Sibiu: Un băiat a fost BĂTUT CRUNT de colegi VIDEO

Un elev de 14 ani, de la o şcoală din Sibiu, a fost bătut crunt de mai mulţi colegi de-ai săi după orele de curs.

RomaniaTV.net
25 sept. 2012, 06:43
Incident grav la o şcoală din Sibiu: Un băiat a fost BĂTUT CRUNT de colegi VIDEO

Scandalul a început în curtea şcolii, însă bătaia a continuat pe drumul spre casă. Mama baiatului acuză profesorii şi conducerea şcolii că nu au luat nicio măsură în acest caz, ba dimpotrivă, i-ar fi hărţuit copilul.

Băiatul povesteşte că a fost bătut chiar în prima săptămână de şcoală. Şapte dintre colegii l-ar fi aşteptat în curtea şcolii după ore.

La sfarşitul orelor au sărit pe mine şi m-au luat la bătaie. A început conflictul în curtea şcolii şi erau profesori de serviciu care au intrat în şcoala când au văzut ce se întâmplă.

Mama băiatului acuză cadrele didactice că nu au încercat să rezolve conflictul dintre copii, ba mai mult, i-au întărâtat pe elevi împotriva băiatului. „Am certificat medico-legal şi de la neuropsihiatrie infantilă pentru îngrijiri de hartuire psihica si traume. Profesorii nu iau nici o masura, dimpotriva ii incurajeaza pe ceilalti sa depuna marturii mincinoase impotriva lui”, a declarat Felicia Vârtaş, mama copilului.

Directorul şcolii susţine însă că băiatul agresat este un elev problemă. Lipseşte frecvent de la şcoală şi nu are niciun prieten. El crede că o soluţie ar fi ca elevul să fie transferat la altă şcoală.

„Nu se integreaza. Ce a facut rau? Nu a facut rau, a facut rau ca nu a învatat si a lipsit foarte mult anul trecut. Va aduc catalogul sa vedeti cate absente a avut anul trecut?”, a afirmat directorul şcolii, Cornel Ţichindelean.

În replică, mama elevului spune că băiatul a lipsit de teamă, pentru că s-au făcut presiuni asupra lui. „Nu a lipsit numai nemotivat, a lipsit nemotivat cand nu mai putea si nu mi-a spus nici mie, e adevarat. A lipsit pentru ca era hartuit si eu nu-l credeam, nici eu nu-l credeam”.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor. Ei cercetează cazul şi vor lua măsuri împotriva agresorilor.