Incident grav la staţia de metrou Republica! Un paznic a murit după ce a căzut pe scări

Scene de coşmar, luni dimineaţa la staţia de metrou Republica. Un bărbat a murit, după ce a căzut pe scări. Medicii chemaţi de urgenţă nu au reuşit să-l salveze.

04 apr. 2022, 09:19
Incident grav la staţia de metrou Republica! Un paznic a murit după ce a căzut pe scări

Incident grav la staţia de metrou Republica. Martorii au chemat de urgenţă ambulanţa, după ce au văzut cum un bărbat a văzut pe scări şi s-a rănit la cap.

La faţa locului au intervenit medicii care au găsit victima în stop cardiorespirator.

Conform România TV, salvatorii au încercat zeci de minute să îl salveze pe bărbat, însă manevrele de resuscitare nu au avut succes.

Incident grav la staţia de metrou Republica! Bărbatul care a murit după ce a căzut pe scări era agent de pază. Reacţia Poliţiei

„Astăzi, 4 aprilie 2022, prin apel 112 Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că un agent de pază, ce executa serviciul la o stație de metrou din sectorul 3, ar fi acuzat o stare de rău și ulterior a căzut.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Brigăzii Poliției Transport Public, precum și echipaj medical de prim ajutor.
În pofida eforturilor medicale, a fost declarat decesul bărbatului.
Cercetările sunt efectuate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, a transmis Poliţia Capitalei.

Anchetă după ce un paznic a murit la staţia de metrou Republica

„Astăzi, 04.04.2022, în jurul orei 07:30, unuia dintre angajații firmei de pază cu care Metrorex colaborează i s-a făcut rău în stația de metrou Republica.
Din păcate, echipajul SMURD sosit la fața locului a constatat decesul acestuia.

Conform procedurilor, organele de cercetare vor demara o anchetă pentru a stabili cauzele decesului. Metrorex prezintă condolențe familiei și colegilor agentului de pază”, se arată într-un comunicat al Metrorex

Citeşte şi: Accident în lanț pe Șoseaua București-Ploiești. Şapte maşini implicate, trei oameni au ajuns la spital

Record de trafic la metrou de la debutul pandemiei COVID-19. Peste nouă milioane de călători au validat cartelele în februarie 2022, fiind cel mai ridicat nivel lunar din martie 2020 încoace, momentul intrării în stare de urgenţă din cauza pandemie de coronavirus.

Bucureștenii s-au întors la muncă la birou, motiv pentru care a fost aglomeraţie la metrou. Pe magistralele 1 şi 3 cumulat a fost înregistrată o creştere de 65% a traficului în februarie 2022 faţă de aceeaşi lună a anului precedent. De asemenea, pentru magistrala 2 care face legătura între Berceni şi Pipera, creşterea este de 77%, potrivit Ziarul Financiar.

Citeşte şi: Bucureștenii s-au întors la muncă la birou! Record de trafic la metrou de la începutul pandemiei! Peste 9 milioane de călători au validat cartele în februarie 2022