Incident grav la un cunoscut liceu din Capitală. Doi elevi au ajuns la spital

Un incident deosebit de grav s-a petrecut vineri la Colegiul "Grigore Moisil" din Capitală. Trei elevi au fost răniţi după ce un calorifer s-a desprins din perete şi le-a căzut pe picioare.

RomaniaTV.net
17 oct. 2014, 08:24
Incident grav la un cunoscut liceu din Capitală. Doi elevi au ajuns la spital

Doi elevi de la Colegiul „Grigore Moisil” din sectorul 6 al Capitalei au ajuns, vineri, la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, după ce un calorifer s-a desprins din perete şi le-a căzut pe picioare. Un al treilea elev care a avut de suferit a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost luat acasă de părinţi.

La faţa locului au fost chemate două echipaje SMURD, care au acordat îngrijiri la faţa locului celor trei elevi, iar apoi doi dintre ei au fost duşi la spital. Cu toate că nu au suferit leziuni foarte grave, erau necesare investigaţii amănunţite.

Conducerea şcolii a demarat o anchetă internă pentru a stabili ce a dus la desprinderea caloriferului şi toată instalaţia va fi verificată. La rândul său, Inspectoratul Şcolar al Muncipiului Bucureşti va face o anchetă privind siguranţa elevilor în această unitate de învăţământ.

Din primele informaţii a rezultat că elevii s-au urcat pe calorifer pentru a fi mai aproape de geam şi, din cauza greutăţii lor, acesta s-a desprins din perete.


loading...