Un șofer din București s-a răsturnat cu mașina într-o groapă semnalizată. Bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare

Accident de noaptea minții în Capitală. Un șofer s-a răsturnat cu mașina într-o groapă de trei metrii care era semnalizară. Bărbatul a scăpat câteva răni ușoare.

12 nov. 2022, 08:31
Un șofer din București s-a răsturnat cu mașina într-o groapă semnalizată. Bărbatul s-a ales cu câteva răni ușoare

Accident de noaptea minții în Capitală. Un șofer a plonjat vineri seara, cu mașina într-o groapă de trei metrii care culmea era semnalizată.

Citește și Accident grav în Bucureşti. O maşină cu trei francezi turmentaţi s-a prăbuşit de pe podul din Floreasca FOTO şi VIDEO

Incidentul a avut loc în jurul orei 23:30, pe Șoseaua Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei. Martorii spun că șoferul teribilist făcea slalom printre mașinile aflate în trafic, iar la un moment dat bărbatul a pierdut controlul volanului și a plonjat în groapa adâncă de trei metrii.

Din fericire, șoferul s-a ales cu câteva răni ușoare în urma impactului și a reușit să iasă singur din mașină.

Autoturismul său în schimb, a rămas blocat în groapa adâncă de trei metrii care de fapt, este o zonă unde se fac lucrări la sistemul de termoficare și care a fost semnalizată corespunzător.

Din păcate, Dorel al nostru nu a reușit să vadă acest lucru pentru că circula cu o viteză foarte mare, spun matrorii care cred că acesta participa la o cursă ilegală.

Potrivit lor, în zona respectivă au loc frecvent curse ilegale de mașini și nu este pentru prima oară când are loc un accident.

Citește și Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții