Incident în ajunul Învierii Domnului! Tavanul unui supermarket din Turda s-a prăbuşit. VIDEO şi GALERIE FOTO

O parte din tavanul unui supermarket din municipiul Turda, județul Cluj, s-a prăbușit, sâmbătă după-amiaza. În interior se aflau cinci persoane.

24 apr. 2022, 12:11

Un tavan al unui supermarket din Turda s-a prăbuşit în ajunul Învierii Domnului. La cumpărături se afla un singur client. Acesta împreună cu cei patru angajaţi au reuşit să se autoevacueze în siguranţă.

Tavan al unui supermarket Turda, prăbuşit

O autospecială și un echipaj SMURD s-au deplasat la locul incidentului.

O autospecială și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului. În apelul de urgență s-a anunțat faptul că o parte a tavanului dintr-un supermarket situat pe strada Aviatorilor s-a prăbușit. Patru angajați și un client s-au autoevacuat și au închis magazinul până la sosirea pompierilor”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

O ipoteză a incidentului este faptul că acoperişul supermarketului ar fi cedat în urma unei ploi torenţiale, cu cădere masivă de precipitaţii.

Citeste si Un bărbat din judeţul Arad a fost găsit mort pe stradă în urma unui accident rutier

Incident similar tot în Cluj, la Iulius Mall

Un incident similar a avut loc anul trecut, în luna septembrie, tot la Cluj-Napoca. Atunci, o parte a unui tavan fals de la Iulius Mall din Cluj s-a prăbușit ca urmare a fisurării unei țevi. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Incidentul (…) a fost cauzat de fisurarea unei țevi de agent termic rece, apa scursă deteriorând o porțiune din tavanul fals, care a cedat. Ulterior, tavanul a fost decupat controlat pe o suprafață mai mare pentru a se putea interveni. Nimeni nu a fost rănit și nu au fost alte pagube”, au transmis atunci autoritățile.

Citeste si Klaus Iohannis a promulgat legea, părinţii le pot da copiilor maxim trei prenume. În ce condiţii juridice se poate schimba numele